Hirdetés

cirkusz.lap.hu / Cirkusz Kellékek

Cirkusz Kellékek

Légy te a gyakorlóterem és a színpad királynője!

Egyedi lovasfelszerelések gyártása!

Egyedi lószerszámok,felszerelések gyártása,forgalmazása!

Szórakoztatóipari berendezések műszaki biztonsági vizsgálata, elleőrzése és tanúsítása

díszlet, kellék készítés

Tűzijáték

Ördögbot (virágbot) készítése, forgalmazása.

Egyedi ruhák tisztítása

Egyedi sátrak és pavilonok, emeletes sátrak fix oldalmerevítéssel, elektronikával minden célra.

hologrammos, flitteres anyagok és ruhadíszítő kellékek

Jó minőség, széles választék, kedvező ár

Kiváló minőségű, szép kivitelű zsonglőreszköz a Bravo Jugglingtól. A hagyományos virágbotokon kívül bőrbojtos és háromágú ördögbotokat is árulunk, és gyártunk szilikon bevonatú kónikus ördögbotot, valamint mini ördögbotot ujjtrükkökhöz! Illetve nálunk ördögbotos póló is kapható. Az oldalunkon trükkvideókból meríthetsz ötletet és interjúkat olvashatsz profi ördögbotosokkal.

Cirkuszsátor bérlés a Stricirkusz Kft-től. A cirkuszsátor hangulatos helyszín szabadtéri rendezvényeken, fesztiválokon. A cirkuszsátor alkalmazható koncert, party, büfé, rendezvénysátornak, vagy cirkuszsátorként cirkuszi műsorral. Bérelhető hang-, és fénytechnikával, színpaddal és nézőtérrel felszerelve a rendezvény igényeinek megfelelően.

Vasalható, varrható, ragasztható kristályok és belőlük készült felhasználásra kész motívumok óriási tárházával várjuk az érdeklődőket! Egyedi rendelésre bármit elkészítünk, díszítésben tanácsot adunk. Magyarországon egyedülállóan részletes és ingyenes strassz workshop tanfolyamot készítettünk, amely megkönnyíti a strasszok használatát.

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Cirkusz Kellékek
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés